Betalen

Betalen

Je kunt bij ons op één of meer van de volgende manieren betalen:

 

Achteraf betalen
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en België. Je ontvangt standaard een e-mail met betaalmogelijkheid via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. In Nederland kun je bij de betaalmethode ook kiezen voor een fysieke acceptgiro per post. Je ontvangt de acceptgiro dan bij het pakket of via de post.

De acceptgiro kun je invullen en bij je bank afgeven. Je kunt de factuur ook gemakkelijk voldoen met iDEAL via de betaalknop. Die betaalknop vind je in de betalingsherinnering die je via e-mail hebt ontvangen of in je account. Als je niet internetbankiert, kun je het bedrag overschrijven onder vernoeming van het factuurnummer.

Bij de bestelling van een artikel bij een externe verkoper ontvang je geen acceptgiro, maar een factuur per e-mail.
Maak het bedrag altijd over naar de webshop en niet naar de externe verkoper. Anders blijft je betalingsverplichting bestaan. Heb je per ongeluk betaald aan de externe verkoper, neem dan rechtstreeks contact op met de verkoper door achter de bestelling in je bestelstatus te klikken op ‘E-mail de verkoper’. Er opent zich een webformulier waarin je de verkoper kunt verzoeken om het betaalde bedrag op je rekening terug te storten. Klik, nadat je de voorwaarden hebt geaccepteerd, op de button ‘Verstuur e-mail’. Je ontvangt het antwoord van de verkoper op je eigen e-mailadres.

 

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
Je voert veilig je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure en we zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Het te betalen bedrag wordt gereserveerd op je creditcard zodra je besteld hebt. Je creditcard wordt pas twee dagen na verzending belast. Als niet elk artikel in je bestelling op dezelfde dag verzonden wordt, wordt je creditcard meerdere malen belast. Dat is elke keer twee dagen na de verzending van het artikel

 

iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

Cadeaubonnen, cadeaukaarten of kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat je de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de kortings- of de cadeaubonvoorwaarden. 

Wat is 3-D Secure en SecureCode?
3-D Secure en SecureCode maken het betalen met een creditcard op internet nog veiliger. De 3-D Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. Ook Maestro biedt de 3-D Secure aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van je bestelling die is bedoeld voor je veiligheid. Je wordt beschermd tegen misbruik van je creditcardnummer omdat je vóór de betaling eerst je identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?
Je creditcard is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van je bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op je creditcard. Hierna zal bij elke online verificatie van je creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door je eigen bank gecontroleerd.

Er zijn een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door je bank, of er kan gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een kaartlezer. Als je meer informatie wil over dit onderwerp, kun je hierover contact opnemen met je bank.