Over Jakery

Filosofie Jakery

Wie is John Lengers

Passie, ambachtelijk, eerlijk maar vooral ontzettend lekker, met deze woorden is John Lengers in 1998 van start gegaan met het produceren van een klein assortiment gebak.

De oorsprong ligt in de bakkerij van zijn vader waar hij de kneepjes van het vak heeft geleerd. Vanaf John zijn 18e heeft hij in diverse succesvolle bakkerijen gestaan en van orange tompouce tot aan bruidstaart geproduceerd.

Volgens John is er een grote doelgroep op zoek naar nog beter en lekkerder gebak dan de standaard moorkop of tompouce. Voor een paar cent meer heb je dan ook de topkwaliteit die iedereen wenst.

Assortiment JAKERY

Het Jakery assortiment zorgt voor een ware smaaksensatie met vernieuwde moderne recepten.

Jakery wordt uitsluitend aan de door ons zelf uitgekozen ambachtelijke bakkerijen en horecagelegenheden welke ervoor zorgen dat de kwaliteit 100% gewaarborgd blijft.

Wij dagen u uit om de proef op de som te nemen.

Mag ik u voorstellen aan ons Jakery Team..

Sebastiaan de Bruijn

Sebastiaan de Bruijn

Productie manager

Zijn passie en gedrevenheid is duidelijk aanwezig op de werkvloer. Sterk in communiceren en het sturen van het team naar perfectie.

Rene Neijs

Rene Neijs

Logistiek manager

Een goed product hoort thuis in de beste verpakking. Immers stoppen wij niet alleen bij het product maar gaan veel verder.

Raymond Verweij

Raymond Verweij

Hoofd productie topping

Het eerste wat men ziet is het chocolaatje gedragen door een toefje slagroom. De eerste aanblik maakt de indruk.

Denise Zevenbergen

Denise Zevenbergen

Hoofd productie vulling

Het verschil zit hem o.a. in de vulling. Deze is niet te vergelijken met andere producten die nu te koop zijn.

Marlene vd Perk

Marlene vd Perk

Productie medewerker

Stefan de Bakker

Stefan de Bakker

Productie medewerker

Abou Jallow

Abou Jallow

Productie medewerker

Barbara Procek

Barbara Procek

Productie medewerker

Anne-Lotte Spaan

Anne-Lotte Spaan

Productie medewerker

Ik ben trots op mijn team om samen het beste gebak te maken. Proef het zelf als je mij niet geloofd.

John Lengers

Ook al is het hard werken om de bestellingen dezelfde dag nog de deur uit te krijgen, zijn we wel voldaan als we de deuren sluiten.

Abou Jallow

Het leukste aan mijn werk zijn mijn collega's, hierdoor ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Anne-lotte Spaan

Met de komst van de nieuwe website is mijn werk nog leuker aangezien elke dag opeens een grote bestelling tussendoor kan komen.Naja, mijn productie straat is er klaar voor.

Sebastiaan de Bruijn.