Over Jakery

Filosofie Jakery

Wie is John Lengers

Passie, ambachtelijk, eerlijk maar vooral ontzettend lekker, met deze woorden is John Lengers in 1998 van start gegaan met het produceren van een klein assortiment gebak.

De oorsprong ligt in de bakkerij van zijn vader waar hij de kneepjes van het vak heeft geleerd. Vanaf John zijn 18e heeft hij in diverse succesvolle bakkerijen gestaan en van orange tompouce tot aan bruidstaart geproduceerd.

Volgens John is er een grote doelgroep op zoek naar nog beter en lekkerder gebak dan de standaard moorkop of tompouce. Voor een paar cent meer heb je dan ook de topkwaliteit die iedereen wenst.

Assortiment JAKERY

Het Jakery assortiment zorgt voor een ware smaaksensatie met vernieuwde moderne recepten.

Jakery wordt uitsluitend aan de door ons zelf uitgekozen ambachtelijke bakkerijen en horecagelegenheden welke ervoor zorgen dat de kwaliteit 100% gewaarborgd blijft.

Wij dagen u uit om de proef op de som te nemen.

Mag ik u voorstellen aan ons Jakery Team..

Raymond Verweij

Raymond Verweij

Productie manager

Zijn passie en gedrevenheid is duidelijk aanwezig op de werkvloer. Sterk in communiceren en het sturen van het team naar perfectie.

Rene Neijs

Rene Neijs

Logistiek manager

Een goed product hoort thuis in de beste verpakking. Immers stoppen wij niet alleen bij het product maar gaan veel verder.

Lotte Spaan

Lotte Spaan

Lijn manager

Haar passie en gedrevenheid is duidelijk aanwezig op de werkvloer. Sterk in communiceren en het sturen van het team naar perfectie.

Ik ben trots op mijn team om samen het beste gebak te maken. Proef het zelf als je mij niet geloofd.

John Lengers

Het leukste aan mijn werk zijn mijn collega's, hierdoor ga ik met veel plezier naar mijn werk.

Anne-lotte Spaan